videoland

Videoland breidt aanbod uit met ‘Kerst met de Kuijpers’

Op Videoland is met ingang van vandaag de Nederlandse serie ‘Kerst met de Kuijpers’ te zien. De serie is exclusief te zien op de streamingdienst van RTL.

Kerst

De vijfdelige serie draait om een familie die traditiegetrouw elk jaar samen Kerst viert. Gezellig met zijn allen rond de boom. De zoons, gespeeld door Jeroen Spitzenberger en Ronald Goedemondt, hebben er dit jaar alleen niet echt zin in. Toch besluiten ze alsnog naar hun moeder te gaan. Daar komen ze oog in oog te staan met de nieuwe vriend van Marja, maar dat was eigenlijk niet helemaal de bedoeling. Naast Ronald Goedemondt en Jeroen Spitzenberger spelen ook Henriëtte Tol, Carly Wijs, Marcel Hensema en Eva van der Gucht in de serie te zien.

Patrick Melrose

Sinds vandaag is ook de mini-serie Patrick Melrose te zien op Videoland. Benedict Cumberbatch speelt de titelrol in Patrick Melrose, een vijfdelige karakterstudie van een getraumatiseerde upperclassjongen met een drugsverslaving. De serie was eerder te zien bij de VPRO

Videoland

De vijfdelige serie is per vandaag te bekijken op de streamingdienst. De dienst kost 8,99 euro per maand en is te zien via onder andere smartphone, tablet, smart-tv en Apple TV. Tijdens een proefperiode van twee weken kan er gratis naar de dienst worden gekeken.

Video: