videoland

Videoland-serie Mocro Maffia voorlopig niet op televisie

De populaire serie Mocro Maffia blijft voorlopig exclusief te zien via de streamingdienst Videoland. Volgens RTL zijn er geen plannen om de serie op één van haar televisiezenders uit te gaan zenden.

Succes

RTL geeft aan dat Mocro Maffia een groot succes is voor de streamingdienst. Inmiddels heeft meer dan vijftig procent van de Videoland-abonnees de serie gekeken, waarvan 63 procent al alle afleveringen.

Misdaadserie

De serie Mocro Maffia is sinds 11 oktober te zien op de streamingdienst van RTL. Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen.

Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De Paus gaat samen met zijn oude schoolvriend Tatta de strijd aan met Romano en Potlood. Uit woede probeert de Paus een cokedeal van Romano te rippen.

Niet op televisie

RTL zegt een kleine maand na de première van de serie geen plannen te hebben om de serie ook op televisie te gaan uitzenden. Eerder verscheen bijvoorbeeld ‘De 12 van Oldenheim’ tien maanden na de release op Videoland wel op televisie.
Er zouden al plannen zijn voor een tweede seizoen van de serie.

Kerstserie

RTL heeft ook bekend gemaakt dat er een speciale kerstserie komt op Videoland. Vanaf 17 december zijn onder anderen Henriëtte Tol, Jeroen Spitzenberger en Ronald Goedemondt te zien als de familie Kuijpers: een eigenzinnige familie die onverwachts samen kerst viert, met alle gevolgen van dien.