Vier nieuwe leden voor brancheorganisatie NLconnect

Rekam, Divitel, Stantec en Mulder-Hardenberg hebben zich aangesloten bij NLconnect, de brancheorganisatie van de glasvezel- en breedbandindustrie. NLconnect groeit daarmee verder onder glasvezel-netwerkeigenaren, -providers en toeleveranciers. De vereniging heeft nu 65 leden.

REKAM

Stichting Regionale Kabeltelevisie Midden-Holland (Rekam) is beheerder van een glasvezel- en kabelnetwerk in de regio Midden-Holland. Rekam streeft naar een zo open mogelijk netwerk waar verschillende aanbieders diensten zoals internet, telefonie en televisie aanbieden tegen een zo hoog mogelijke kwaliteit. Om klanten nog beter te kunnen bedienen is Rekam vanaf 2012 ook gestart met de uitrol van glasvezel in Gouda en omstreken. De teller staat nu op bijna 20.000 glasvezel aansluitingen.

Divitel

Op basis van meer dan 20 jaar video domein expertise, stelt Divitel klanten in staat hun TV propositie op efficiënte wijze samen te stellen om de juiste klantbeleving te creëren, de klanttevredenheid te verhogen en hun operationele kosten te verlagen. Op deze manier verhogen zij de kwaliteit van hun dienst en omzet door voortdurend te optimaliseren en commerciële kansen te creëren

Stantec

Stantec levert, met ruim 22000 medewerkers op 400 locaties verdeeld over 6 continenten, wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. Stantec in Nederland biedt ingenieursdiensten en projectmanagement gericht op milieu, bodem, afval, infrastructuur en veiligheid.

Mulder-Hardenberg

Mulder-Hardenberg werd opgericht in 1927 en is sindsdien uitgegroeid tot een leidende importeur en waarde-toevoegende distributeur van elektronische, elektrotechnische en netwerkproducten in de Benelux en Noord-Europa. Het bedrijf is onder meer gespecialiseerd in kennis, producten en complete oplossingen voor de data- en telecomindustrie en de FttX/ glasvezel-industrie.

“Levensader”

Mathieu Andriessen, directeur NLconnect: “Glasvezel is de levensader naar de verbonden samenleving van de toekomst. Aannemers, toeleveranciers, netbeheerders en providers werken met vereende krachten om de Gigabit-toekomst mogelijk te maken. De aanmeldingen van Rekam, Divitel, Stantec en Mulder-Hardenberg laten zien dat diverse partijen in de brede breedband- en televisieketen NLconnect in dat kader als hun branchevertegenwoordiger zien. NLconnect heet de nieuwe leden dan ook van harte welkom!

Tags voor dit artikel