Vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ vanaf 30 april te zien bij Videoland

Het vierde seizoen van het met prijzen overladen ‘The Handmaid’s Tale’ is vanaf vrijdag 30 april exclusief bij Videoland te zien. De vierde reeks start met de release van twee afleveringen, daarna is wekelijks een nieuwe aflevering te zien te zien bij Videoland. Het vierde seizoen bestaat uit 10 afleveringen.

Margaret Atwood

De dystopische dramaserie ‘The Handmaid’s Tale’ speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. De serie vertelt over het leven in Gilead, een totalitaire samenleving in wat vroeger deel uitmaakte van de Verenigde Staten.

Vierde seizoen

In het aankomende seizoen slaat hoofdrolspeelster June (Elisabeth Moss) terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. Maar de risico’s die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

Prijzen

De afgelopen jaren won ‘The Handmaid’s Tale’ vijftien Primetime Emmy Awards, waaronder Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Elisabeth Moss), Beste Vrouwelijke Bijrol (Ann Dowd), Beste Vrouwelijke Gastrol (Alexis Bledel), Beste Scenario (Bruce Miller) en Beste Regie (Reed Morano). Bovendien was ‘The Handmaid’s Tale de eerste non-lineaire serie die de felbegeerde Primetime Emmy Award voor Beste Dramaserie won. Daarnaast won de serie twee Golden Globes; die voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Elisabeth Moss) en voor Beste Dramaserie.

‘The Handmaid’s Tale’ is geproduceerd door MGM Television en internationaal gedistribueerd door MGM.

Video: