Vijfde editie Top 1008 van start op Groot Nieuws Radio

De Amerikaanse band MercyMe opent vandaag, donderdag 17 december, de vijfde editie van de Top 1008 op Groot Nieuws Radio.

Top 1008

De Top 1008 bevat de populairste christelijke liederen van de luisteraars van Groot Nieuws Radio. Afgelopen periode konden zij hun favoriete liederen aandragen via de website Vorig jaar werd het meest gestemd op het lied Ik Zal Er Zijn van de band Sela. In 2013 voerde 10,000 Reasons (Bless The Lord) van de Amerikaanse aanbiddingsleider Matt Redman de lijst aan.

Nummer 1

Groot Nieuws Radio zendt de Top 1008 uit vanaf donderdag 17 december 08.00 uur. De lijst wordt dit jaar gepresenteerd door Tim Hendriks, Hanno Janse, Nando Kok, Hans van Vuuren en Marien Korterink. De nummer 1 van dit jaar wordt gedraaid op oudejaarsdag rond 18.00 uur. Naast het draaien van muziek praten de presentatoren ook met artiesten en personen uit het nieuws van afgelopen jaar.

MercyMe

Traditiegetrouw staat het lied ‘Word Of God Speak’ van MercyMe op nummer 1008 in de lijst met mooiste christelijke muziek. Het was het eerste lied dat op Groot Nieuws Radio klonk bij de start op 1 september 2008.

De Top 1008 (met uitzondering van de top 30) is te vinden op de website van de radiozender. Groot Nieuws Radio is te ontvangen via de middengolffrequentie 1008 kHz, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.