Vlaamse televisiezender ‘Acht’ gaat verder als ‘CAZ’

Het Vlaamse mediabedrijf Medialaan gaat haar televisiezender Acht omvormen tot mannenzender met de naam CAZ. Dit maakte het bedrijf vandaag bekend. In oktober zal de wijziging een feit zijn.

Elke dag film

CAZ brengt vanaf oktober elke dag film met filmklassiekers als The Godfather-trilogie, de Rambo-films en de Alien-franchise, cultfilms als From Dusk Till Dawn en Shawshank Redemption en recente toptitels over verschillende genres: van westerns als True Grid, over comedy met American Pie tot thrillers als A Most Wanted Man. In de late avond staat Live At The Apollo op het programma, waarbij heel wat bekende stand-upcomedians het beste van zichzelf geven op het podium van het Hammersmith Apollo-theater.

Veel series

Bij de mannenzender kan de kijker ook terecht voor heel wat bekende Amerikaanse reeksen als Game of Thrones, Black Sails, Sleepy Hollow, Dexter, Ray Donovan en Las Vegas. De televisiezender brengt ook een exclusieve blik achter de schermen van de ‘Special Forces Group’ van het Belgische Leger. Special Forces is een programma in opdracht van VTM NIEUWS.

Radio

De naam CAZ is in Vlaanderen een nieuwe naam maar in Nederland bestaat CAZ al als radiozender. De radiozender CAZ! ging in april 2006 van start als opvolger van Yorin FM. In 2007 werd de radiozender van SBS overgenomen door de Arrow-groep en sinds 2009 heeft de zender de naam ArrowCAZ. Deze radiozender zendt nog steeds uit via Internet met non-stop muziek.

Het merkenrecht van de naam Caz voor Nederland, België en Luxemburg in handen is van Ad Ossendrijver.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.