Vlaamse zender CAZ van start met boksspektakel

De nieuwe Vlaamse commerciële televisiezender CAZ gaat vandaag, 1 oktober, van start met een groot boksspektakel. CAZ neemt de plaats in van de televisiezender Acht.

Acht

Acht is een Belgische commerciële televisiezender die sinds 18 mei 2009 uitzendt en gratis te ontvangen is via alle Vlaamse digitale televisiedistributeurs. Aanvankelijk behoorde de zender tot de mediagroep Concentra, maar sinds 1 juli 2016 is hij eigendom van Medialaan. Medialaan vormt de zender per vandaag om in CAZ.

Boksspektakel

Zes bekende Vlamingen zullen vanavond bij CAZ de zender inluiden in de boksring. Guga Baúl van ‘Tegen de Sterren Op’ kruipt in de ring tegen Thuis-hunk Bill Barberis, VTM-sportanker Maarten Breckx neemt het op tegen Viktor Verhulst, zoon van Gert en Olga Leyers gaat in de clinch met ex-K3 Josje Huisman.

Elke dag een film

CAZ brengt in haar programmering elke dag een film met filmklassiekers als The Godfather-trilogie, de Rambo-films en de Alien-franchise, cultfilms als From Dusk Till Dawn en Shawshank Redemption en recente toptitels over verschillende genres: van westerns als True Grid, over comedy met American Pie tot thrillers als A Most Wanted Man. In de late avond staat Live At The Apollo op het programma, waarbij heel wat bekende stand-upcomedians het beste van zichzelf geven op het podium van het Hammersmith Apollo-theater.

Veel series

Bij de mannenzender kan de kijker ook terecht voor heel wat bekende Amerikaanse reeksen als Game of Thrones, Black Sails, Sleepy Hollow, Dexter, Ray Donovan en Las Vegas. De televisiezender brengt ook een exclusieve blik achter de schermen van de ‘Special Forces Group’ van het Belgische Leger. Special Forces is een programma in opdracht van VTM NIEUWS. Meer informatie op de website van de televisiezender.

Radio

De naam CAZ is in Vlaanderen een nieuwe naam maar in Nederland bestaat CAZ al als radiozender. De radiozender CAZ! ging in april 2006 van start als opvolger van Yorin FM. In 2007 werd de radiozender van SBS overgenomen door de Arrow-groep en sinds 2009 heeft de zender de naam ArrowCAZ. Deze radiozender zendt nog steeds uit via Internet met non-stop muziek. Het merkenrecht van de naam Caz voor Nederland, België en Luxemburg in handen is van Ad Ossendrijver

Zes

Op 6 oktober gaat er weer een nieuwe zender van start. Dan start SBS in België met haar nieuwe zender Zes.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.