Vodafone Thuis zet FOX Sports 1 Eredivisie HD in basispakket

Vodafone is de eerste provider die heeft aangekondigd dat het voetbalkanaal FOX Sports 1 Eredivisie HD in het basispakket wordt opgenomen.De prijs van het basispakket gaat wel omhoog. Het verplaatsen van de voetbalzender naar het basispakket maakt onderdeel uit van een nieuw contract tussen de aanbieder en de voetbalzender.

Basispakket

Vanaf 1 augustus 2016 krijgen alle Vodafone Thuis-klanten met een tv-abonnement FOX Sports 1 Eredivisie HD in het basispakket. De overige vijf FOX Sports-kanalen met Eredivisievoetbal en internationale sporten komen in een nieuw Compleet-pakket dat in prijs is verlaagd. Ook History Channel wordt toegevoegd aan het tv-basispakket. De prijzen van de tv-abonnementen gaan per 1 september wel met € 1,50 omhoog; voor
bestaande klanten die nog het oude tarief voor hun tv-basispakket betaalden, gaat de prijs met € 2,50 omhoog.

FOX Sports Compleet

Het eerste kanaal van FOX Sports Eredivisie biedt de belangrijkste wedstrijden uit de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie en zal voor alle Vodafone Thuis-klanten met een tv-abonnement ook beschikbaar zijn op TV Anywhere en Begin Gemist. Het nieuwe FOX Sports Compleet-pakket met de overige vijf HD-sportzenders gaat € 12,50 per maand kosten. Dat pakket biedt naast alle Eredivisiewedstrijden onder andere buitenlands voetbal, tennis (ATP en Wimbledon) en diverse Amerikaanse sportcompetities zoals de NFL, UFC, MLB en NHL. Voorheen betaalden Vodafone Thuis-klanten € 25 voor het volledige sportpakket, of afzonderlijk € 17,50 voor Eredivisievoetbal of € 10 voor het internationale sportpakket.

Meer informatie over de wijzigingen is te vinden op een speciale website van Vodafone.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.