VodafoneZiggo: Al 160.000 klanten maken gebruik van Mediabox Next

De nieuwe interactieve ontvanger van VodafoneZiggo, de Mediabox Next, wordt inmiddels al door 160.000 klanten van het telecombedrijf gebruikt. Dit blijkt uit de kwartaalcijfers van het bedrijf.

Introductie

De Mediabox Next werd op 11 juni van dit jaar gelanceerd door Ziggo en wordt inmiddels al door 160.000 klanten gebruikt. De nieuwe ontvanger kan video in 4K-kwaliteit weergeven, slaat opnames op in de cloud en werkt sneller dan zijn voorganger: de Mediabox XL.

Tevreden

Ziggo is tevreden over de introductie van de nieuwe ontvanger. Zo zijn er na twee opeenvolgende kwartalen van daling dit kwartaal 5.000 nieuwe tv-klanten bijgekomen. “Mede vanwege verkoop nieuwe Mediabox Next. Klanten en reviews zijn erg positief over dit product.“, aldus Ziggo.

Goed kwartaal

VodafoneZiggo kijkt sowieso tevreden terug op het tweede kwartaal van dit jaar. Volgens het telecombedrijf is dit het beste kwartaal sinds het samengaan van bedrijven Vodafone en Ziggo eind 2016. Zo kreeg het bedrijf er 70.000 nieuwe klanten voor mobiele telefonie bij en 17.000 nieuwe klanten voor vast Internet.

Meer over de kwartaalcijfers van VodafoneZiggo vind je hier.