VodafoneZiggo krijgt nieuw hoofdkantoor in centrum Utrecht

De joint-venture VodafoneZiggo gaat een nieuw hoofdkantoor openen in het centrum van Utrecht. Dit heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt. VodafoneZiggo is een jointventure die eind 2016 is ontstaan vanuit de kabelaar Ziggo en het de mobiele telecomprovider Vodafone.

Utrecht

Vanaf oktober 2018 werken ruim 1400 medewerkers in het nieuwe pand in winkelcentrum Hoog Catharijne. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo was het nieuwe bedrijf op zoek naar een eigen centraal gelegen ruimte om medewerkers in samen te brengen.

Centraal kantoor

Werkzaamheden die nu nog verdeeld zijn over vier kantoren, verspreid over Amsterdam en Utrecht, komen straks samen in het pand tussen de Singel en het Centraal Station van Utrecht. Daarnaast bouwt VodafoneZiggo op dezelfde locatie een experience center voor zakelijke klanten, en een winkel.

“De ontmoetingsplek”

Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo in een persbericht: “We zijn heel blij met deze nieuwe plek, een toplocatie die past bij ons bedrijf. Met onze merken staat VodafoneZiggo midden in de samenleving, en de klant staat daarbij centraal. Het nieuwe Hoog Catharijne ligt in het hart van de snelst groeiende stad van Nederland, en is vanwege de centrale ligging dé ontmoetingsplek voor velen. Met deze nieuwe locatie, die bovendien midden op de voor onze belangrijke as Amsterdam – Maastricht staat, hebben we straks een centraal gelegen ontmoetingsplaats met een kantoor, een experience center, en een winkel. Een aansprekend thuis in een dynamische en inspirerende omgeving waarbij zowel consumenten als bedrijven direct kunnen zien en ervaren wie we zijn en wat we doen. Daarom kiezen wij deze plek voor ons nieuwe centrale kantoor.