(C) Mediamagazine

VodafoneZiggo opent winkel in Utrecht volgens nieuw concept

VodafoneZiggo opende vandaag de deuren van haar nieuwe winkel in Hoog Catharijne, Utrecht. Het is de eerste winkel waar de merken Vodafone en Ziggo beiden vertegenwoordigd zijn in een volledig nieuw winkelconcept. Op dezelfde locatie opent VodafoneZiggo op 1 oktober 2018 haar nieuwe centrale kantoor.

“Plezier en vooruitgang met iedere verbinding”

Met deze eerste Vodafone en Ziggo winkel willen we invulling geven aan onze missie ‘plezier en vooruitgang met iedere verbinding’. We laten in deze winkel onze beide merken bij elkaar komen. Klanten kunnen zien en ervaren hoe de producten en diensten van Vodafone en Ziggo het leven van consumenten en zakelijke klanten kunnen verrijken.“, aldus Marco Houtman, Director Retail VodafoneZiggo

Meerwaarde

Naast producten zoals abonnementen voor mobiel, tv en internet, telefoons en accessoires, ligt de nadruk in de nieuwe winkel op de meerwaarde voor klanten als zij producten en diensten van beide bedrijven combineren. Daarnaast zijn er innovaties, technische gadgets en toepassingen te zien en uit te proberen. Ook wordt de klant bij binnenkomst begroet door ‘Pepper’, een robot die de klant helpt om snel en gemakkelijk zijn weg te vinden in de winkel.

Winkels

Op dit moment heeft VodafoneZiggo 180 Vodafone winkels en vier Ziggo winkels (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam). In de Vodafone en Ziggo winkels zijn zowel Ziggo als Vodafone producten en diensten verkrijgbaar voor consumenten en klein zakelijk. Daarnaast zijn er 48 Ziggo shop-in-shops in alle MediaMarkt vestigingen.

Sociale media: