VodafoneZiggo: Vodafone komt met nieuwe abonnementen

Vodafone introduceert vandaag vernieuwde abonnementen. Er komt een upgrade voor de Start, Red en Red Pro-abonnementen, voor zowel nieuwe als bestaande klanten.  Dit bericht VodafoneZiggo in een persbericht.

“Meer data”

Met de nieuwe abonnementen bieden we onze klanten nóg meer data, zeker als ze ook Ziggo hebben, vaak voor een lagere prijs. En kunnen klanten ook bij onze kleinere abonnementen genieten van Non-Stop korting per maand” zegt Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij VodafoneZiggo in een persbericht. “De versimpeling van ons assortiment maakt het voor klanten nóg makkelijker om het juiste product te kiezen.

Red-abonnementen

De nieuwe Red-abonnementen krijgen meer data. Voor een klant die Vodafone met Ziggo combineert, geldt een verdubbeling van de databundels, als onderdeel van de Non Stop Gratis Extra’s. Daarnaast verlaagt de aanbieder de Red Essential en Red Together in prijs en zal Red Super verdwijnen.

Het Red Essential-abonnement gaat van 3GB naar 5GB en prijs daalt van €27,- naar €25,- per maand. Red gaat van 10GB naar 15GB en Red Super verdwijnt uit het assortiment.Het Red Together abonnement daalt in prijs van €45 naar €35,- per maand.

Ook heeft de aanbieder aanpassingen doorgevoerd in de Start-abonnementen en de zakelijke Red Pro-abonnementen. Een overzicht van de wijzigingen vind je hier.