Voetbal: Engelse Premier League van start op Ziggo Sport

Vandaag, zaterdag 13 augustus, start het nieuwe voetbalseizoen in de Engelse Premier League. De wedstrijden zijn dit jaar te volgen via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Premier League

De afgelopen jaren waren de wedstrijden live te volgen via betaalzender FOX Sports, maar met ingang van dit seizoen gaan Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal de wedstrijden uitzenden. De sportzender heeft een contract gesloten voor het uitzenden van de Engelse voetbalcompetitie voor de komende drie seizoenen. De voetbalcompetitie wordt gezien als de meest voorname voetbalcompetitie ter wereld. Ook de wedstrijden van de Spaanse voetbalcompetitie zijn dit seizoen weer te volgen via Ziggo Sport.

Eerste weekend

Vandaag zijn via Ziggo Sport, de sportzender die zonder meerkosten is te zien voor abonnees van kabelaar Ziggo, de wedstrijden Hull City – Leicester City (13.30 uur), Everton – Tottenham Hotspur (16.00 uur) en Manchester City – Sunderland (18.30 uur te zien). Zondag zijn Bournemouth – Manchester United (14.30 uur) en de kraker Arsenal – Liverpool te zien via het sportkanaal. Maandagavond kan er gekeken worden vanaf 21.00 uur naar Chelsea – West Ham United.

Ziggo Sport Totaal

De bij Ziggo Sport uitgezonden wedstrijden zijn dit weekeinde ook te volgen via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Daarnaast biedt de sportzender nog een aantal extra wedstrijden en kan er gekeken worden naar wedstrijden uit de Belgische Pro League.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.