Voetbal: Eredivisie van start, ook bij de NOS

voetbalAlle wedstrijden, doelpunten, hoogte- en dieptepunten van een nieuw seizoen Eredivisie zie je ook komend voetbalseizoen weer bij de NOS.  Natuurlijk kan traditiegetrouw het bord elke zondagavond weer op schoot, maar ook op andere speeldagen zijn de samenvattingen van de wedstrijden te zien in Studio Sport Eredivisie van de NOS.

De kersverse winnaar van de Johan Cruijff-schaal PEC Zwolle bijt op vrijdagavond de spits af in een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De eerste eredivisiebal zien rollen kan om 22.45 uur in een samenvatting op Nederland 2. Vervolgens zijn de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden op zaterdagavond te zien om 22.30 uur op Nederland 1. Op zondag kan om 19.00 uur het bord weer op schoot en staat direct de eerste topper in de Eredivisie op het programma wanneer kampioen Ajax in eigen huis Vitesse ontvangt.

Op zondagavond sluit Jack van Gelder in Studio Voetbal het voetbalweekend af. Samen met Ronald de Boer, Co Adriaanse, Kees Jansma en Jan Mulder praat hij de kijker bij met het laatste voetbalnieuws en laat nog een keer de meest opmerkelijke momenten van de speelronde zien.

Naast de beelden in Studio Sport Eredivisie is ook dit jaar op Radio 1 in NOS Langs de Lijn weer ruimschoots aandacht voor de wedstrijden van de Eredivisie.