Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Voetbal: Ierland – Oranje Leeuwinnen live op SBS9

De kwalificatiewedstrijd voor het WK tussen Ierland en de Oranje Leeuwinnen is vanavond live te volgen op SBS9. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Vijfde wedstrijd

Voor de Oranje Leeuwinnen is het duel met Ierland de vijfde wedstrijd in de WK-kwalificatiecampagne. Van de eerste vier wedstrijden werden er vier gewonnen en één gelijkgespeeld en daarmee staan de Oranjevrouwen bovenaan in de poule. Afgelopen vrijdag wonnen de Oranje Leeuwinnen met 7-0 van Noord-Ierland in Eindhoven. De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in het Tallaght Stadium te Dublin.

SBS9

De wedstrijd tussen Ierland en Oranje is live te volgen op SBS9. De voorbeschouwing begint om 19.35 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender. SBS9 is bij vrijwel alle digitale televisie-aanbieders te zien in het digitale standaardpakket. Bij Ziggo is de zender te zien op kanaal 19 en bij KPN op kanaal 34 (in HD op kanaal 720). Voor de kanaalnummers van alle overige aanbieders kan je hier terecht. 

Veronica

Normaal zijn de wedstrijden van de Oranjevrouwen te zien op Veronica maar daar is vanavond het voetbal uit de Champions League te zien vanaf 20.00 uur met om 20.45 uur de wedstrijd Manchester City – Liverpool. Op Veronica is vanaf 23.15 uur wel een samenvatting te zien van de wedstrijd Ierland-Oranje.

Radio

Op de radio is de wedstrijd tussen Ierland en de Oranje Leeuwinnen te volgen via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. De uitzending begint om 20.30 uur. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: