Voetbal Inside van start met extra uitzending op zaterdag

Voetbal Inside krijgt met ingang van vanavond wekelijks een extra uitzending op de zaterdagavond. De eerste uitzending op zaterdag is vanavond om 19.00 uur te zien op RTL 7.

Compilatie

De zaterdag-uitzending staat in het teken van het weekoverzicht. Een woordvoerder van RTL 7 zegt dat de wekelijkse compilatie bedacht is ‘voor de echte fan die na de spannende wedstrijden van de nationale en internationale competitie even behoefte heeft aan een gezond portie voetbalhumor’. In het weekoverzicht komen niet alleen de ins en outs van het voetbal voorbij. Er wordt vanzelfsprekend ook tijd vrijgemaakt voor een ouderwets potje roddelen.

Uitbreiding

Vorig jaar is het voetbalprogramma al gestart met de zogenaamde ‘derde helft’. De derde helft is alleen te volgen via Internet en de onlangs uitgebrachte app van ‘Voetbal Inside’. In de derde helft nemen de vaste presentatoren van het programma Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp de kijker mee de verlenging in en gaan nog dieper in op actuele voetbalonderwerpen. Deze online uitzending is één keer per maand te bekijken direct na de uitzending op maandagavond om 22.00 uur.

Tijdschrift

Ook geeft het voetbalprogramma sinds kort een gelijknamig magazine uit onder de naam Voetbal Inside. Het magazine verschijnt elke twee maanden en is te koop in de kiosk en online.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.