Voetbal: Nederland-Bulgarije live op radio en televisie

Vanavond staat de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Bulgarije op het programma. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Lastig

Afgelopen donderdag verloor Oranje in een kwalificatie wedstrijd voor het Wereldkampioenschap 2018 van Frankrijk met flinke cijfers. In Parijs verloor het elftal onder leiding van Dick Advocaat met 4-0 van ‘Les Blues’. Kwalificatie voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland volgend jaar wordt een lastige zaak.

Frankrijk lijkt de groepswinnaar te gaan worden in de poule. Nederland moet de drie resterende wedstrijden winnen om kans te maken op de tweede plaats.

Bulgarije

Vanavond staat de wedstrijd in eigen huis tegen Bulgarije op het programma. De Bulgaren wonnen afgelopen donderdag op hun beurt met 3-2 van Zweden. Eerder verloor Oranje van Bulgarije in de uitwedstrijd met 2-0. De wedstrijd tegen Bulgarije wordt vanavond om 18.00 uur in de Amsterdam Arena gespeeld

NPO 1

De NOS zendt de wedstrijd Nederland-Bulgarije vanavond live uit op NPO 1. De uitzending begint om 17.10 uur op NPO 1 met de voorbeschouwing, de bal rolt vanaf 18.00 uur. Jeroen Grueter tekent voor het commentaar. In NOS Studio Voetbal zijn vanaf 22.55 uur samenvattingen te zien van Wit-Rusland–Zweden en Frankrijk-Luxemburg. NPO 1 is in Nederland ook te bekijken via Internet. De wedstrijd is ook te volgen via de website van de NOS.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 is het duel van Oranje te volgen in NOS Langs de Lijn, met commentaar van Arno Vermeulen en Jeroen Elshoff, de anlyses in de studio zijn van Marc van Hintum. De uitzending van NOS Langs de Lijn begint vandaag al om 14.00 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.