Voetbal: Nederland-Tsjechië live op radio, tv en Internet

De kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap in 2016 Nederland – Tsjechië is vanavond live te zien op radio, televisie en Internet.

Winnen…

De opdracht voor het Nederlands elftal is duidelijk: er moet gewonnen worden van Tsjechië om nog een kans te maken op het behalen van de derde positie in de poule. Deze plek geeft recht op play-off wedstrijden. Turkije staat momenteel derde in de poule. De Turken moeten de laatste wedstrijd vanavond tegen IJsland verliezen zodat de ‘Oranjhemden’ alsnog de derde positie kunnen overnemen. Zowel Tsjechië als IJsland zijn al geplaatst voor het EK in Frankrijk. De wedstrijd Nederland – Tsjechië is vanavond bij de NOS te volgen via televisie, radio en Internet.

Televisie en Internet

De uitzending op NPO 3 en nos.nl begint vanavond om 20.00 uur met een voorbeschouwing. Om 20.45 uur start de wedstijd tussen Nederland en Tsjechië. De presentatie is in handen van Tom Egbers en Jeroen Stekelenburg en de analyses komen
van Youri Mulder en Pierre van Hooijdonk. Het commentaar bij de wedstrijd is van Frank Snoeks.

Radio

Middels een extra uitzending van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 is de wedstrijd Nederland – Tsjechië vanavond op de radio te volgen. De uitzending begint om 20.00 uur en het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Jeroen Elshoff en Arno Vermeulen. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12C), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sport1

Betaalzender Sport 1 brengt vanavond de wedstrijd Turkije – IJsland op televisie. Dit kwalificatieduel is vanaf 20.35 uur te zien op Sport 1 Select. Op NPO Radio 1 en NPO 3 zal de kijker op de hoogte worden gehouden van de verrichtingen van het Turks elftal.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.