Voetbal: Nederland – Wit Rusland live op radio, televisie en Internet

De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Wit Rusland is vanavond live te zien bij de NOS op radio, televisie en Internet. De wedstrijd begint om 20.30 uur. Maandag 10 oktober staat de volgende ontmoeting al weer op het programma. Dan moet Oranje spelen tegen Frankrijk. De wedstrijd wordt vanaf 20.30 uur gespeeld in de Rotterdamse Kuip.

Winnen

Na het 1-1 gelijkspel in en tegen Zweden móet er in het thuisduel met Wit-Rusland gewonnen worden. De Wit-Russen wisten in hun eerste duel echter te verrassen door Frankrijk in eigen huis op een gelijkspel te houden. Oranje speelde zesmaal eerder tegen Wit-Rusland. De laatste wedstrijd tegen de Wit-Russen dateert uit 2007. Onder leiding van Marco van Basten werd er toen met 2-1 verloren.

Televisie

De NOS zendt de wedstrijd Nederland – Wit Rusland live uit op NPO 3. In de studio in het stadion zal presentator Tom Egbers, samen met analytici Youri Mulder en Pierre van Hooijdonk, de wedstrijd voor- en nabeschouwen. Jeroen Stekelenburg spreekt met bondscoach Danny Blind en peilt direct na afloop de eerste reacties bij de spelers. Bij Nederland – Wit-Rusland komt het commentaar van Jeroen Elshoff. De uitzending begint om 20.00 uur op NPO 3.

Radio

De wedstrijd is ook live te volgen via NPO Radio 1 bij het programma Langs de Lijn en Omstreken. Arno Vermeulen en Jeroen Grueter verzorgen het commentaar bij het duel met de Wit-Russen in de Kuip. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale
radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Internet

De wedstrijd is ook live te volgen via de website van de NOS. Meer informatie hierover is te vinden op NOS.nl.

Eén reactie

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.