Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Voetbal: Noord-Ierland – Oranje Leeuwinnen live op Veronica

De kwalificatiewedstrijd voor het WK tussen Noord-Ierland en de Oranje Leeuwinnen is vanavond live te volgen op Veronica. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Zesde wedstrijd

Voor de Oranje Leeuwinnen is het duel met Noord-Ierland de zesde wedstrijd in de WK-kwalificatiecampagne. Van de eerste vijf wedstrijden werden er vier gewonnen en een gelijkgespeeld en daarmee staan de Oranjevrouwen bovenaan in de poule.

Monsterzege

In de eerdere ontmoeting tegen Noord-Ierland werd er met 7-0 in “eigen huis” gewonnen van de Noord-Ierse vrouwen. De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in Shamrock Park in Portadown. Aanstaande dinsdag wordt er een kwalificatiewedstrijd gespeeld tegen Slowakije. Beide wedstrijden worden live uitgezonden op televisie door Veronica.

Veronica

De wedstrijd tussen Noord-Ierland en Oranje is vanavond live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender.

Radio

Op de radio is de wedstrijd tussen Noord-Ierland en de Oranje Leeuwinnen te volgen via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. De uitzending begint om 20.30 uur. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.