Voetbal: Oefeninterland Nederland-België live op radio en tv

Vanavond speelt het Nederlands elftal een oefenwedstrijd in de Amsterdam ArenA tegen België. De wedstrijd Nederland-België is live te volgen op radio en tv.

Oefeninterland

In aanloop naar de kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal aanstaande zondag tegen Luxemburg speelt Oranje vanavond een oefenwedstrijd tegen het nationale Belgische elftal, beter bekend als de “Rode Duivels’. De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in de Amsterdam ArenA en begint om 20.45 uur. De landen staan in Amsterdam voor de 126e keer tegenover elkaar. Daarmee is Nederland – België veruit de meest gespeelde interland van Oranje.

SBS6

De wedstrijd Nederland-België is live te volgen op televisie bij SBS6. De uitzending met voorbeschouwing begint om 20.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing. De centrale presentatie is in handen van Edward van Cuilenborg. Voor de oefenwedstrijd v schuift bij SBS6 eenmalig een bijzondere analyticus aan: Jan Boskamp. De geboren Rotterdammer heeft in het verleden zowel in Nederland (bij Feyenoord) als bij onze zuiderburen gespeeld en woont momenteel nog steeds in België. Oud-international Boskamp heeft vanavond John Heitinga aan zijn zijde, eveneens als analyticus.

VRT

Ook op de Vlaamse openbare omroep VRT is de de wedstrijd te zien. Sporza is vanaf 20.30 uur te zien op VRT Eén met een live-verslag van de wedstrijd tussen Nederland en België. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Filip Joos. De voor- en nabeschouwing worden gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.

NPO Radio 1

De wedstrijd is ook live te volgen via de radio. In het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1 is een liveverslag te horen vanuit de Amsterdam Arena. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Arno Vermeulen en Jeroen Elshoff. De analyses zijn in handen van Marc van Hintum. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

VRT Radio 1

Ook op VRT Radio 1 is de wedstrijd tussen Oranje en de Rode Duivels live te volgen. De uitzending van Sporza op VRT Radio 1 begint om 20.00 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Peter Vandenbempt en Eddy Snelders. De centrale presentatie is in handen van Catherine Van Eylen. VRT Radio 1 is in het zuiden van Nederland te ontvangen via FM en DAB, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.