Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Voetbal: Oefeninterland Nederland-Engeland live op radio en tv

Vanavond wordt de oefeninterland Nederland-Engeland gespeeld in de Amsterdam Arena. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Oefenwedstrijd

Voor zowel het Nederlands elftal als de Engelsen is deze wedstrijd de eerste wedstrijd in 2018. De wedstrijd zal het eerste duel zijn van een nieuwe bondscoach van Oranje, Ronald Koeman en zijn assistenten. Het duel wordt gespeeld op vrijdagavond, drie dagen voor het oefenduel met Portugal dat aanstaande maandag in Portugal voor afgewerkt. De wedstrijd begint om 20.45 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd Nederland-Engeland is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur op de televisiezender. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien bij Veronica op de wedstrijd.

FOX Sports

De wedstrijd Nederland-Engeland is ook live te volgen via betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur op FOX Sports Eredivisie 1.

NPO Radio 1

Via de radio is er een live verslag van de wedstrijd te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Voetbal Inside

Het televisieprogramma Voetbal Inside, dat normaal op vrijdagavond is te zien vervalt. Ook de uitzending van aanstaande maandag, wanneer Oranje een oefeninterland speelt tegen Portugal komt te vervallen. Het voetbalprogramma is nu dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Sociale media: