Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Voetbal: Oefenwedstrijd Slowakije-Nederland live op radio en tv

Het Nederlands elftal oefent vanavond in en tegen Slowakije. De wedstrijd Slowakije-Nederland is live te volgen op radio en televisie. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Antona Malatinského in Trnava en begint om 20.45 uur.

Twee eerdere ontmoetingen

Oranje trof de tegenstander van vanavond, Slowakije, in het verleden pas twee keer eerder. In 2010 won Oranje met 2-1 op het WK in Zuid-Afrika. Het andere duel was een oefenduel in 2012, in aanloop naar het EK van dat jaar in Portugal. Ook dat duel werd door Oranje gewonnen, alleen toen met 2-0. Naast een oefenwedstrijd tegen Slowakije staat er voor maandag 4 juni een oefenwedstrijd tegen Italië op het programma.

Veronica

De wedstrijd Slowakije-Nederland wordt vanavond live uitgezonden door Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender.

FOX Sports

Ook sportzender FOX Sports zendt het duel Slowakije-Nederland live uit. Het programma FOX Sports Extra begint om 20.00 uur en is te zien op FOX Sports 1. Net als de wedstrijd die om 20.45 uur begint.

Radio

Via de radio is de wedstrijd te volgen op NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.