Voetbal: Oefenwedstrijd Wales – Nederland live op radio en televisie

Vanavond staat de oefenwedstrijd Wales – Nederland op het programma. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden op radio-televisie en Internet.

Nederland is uitgeschakeld in de kwalificatie voor het EK voetbal dat volgend jaar plaatsvindt in Frankrijk maar speelt de komende week wel twee oefenwedstrijd. Vanavond staat het duel tegen Wales op her programma. Dinsdag, 17 november, speelt Oranje een oefenwedstrijd in en tegen Duitsland.

Wales

Tegenstander van vanavond is Wales. Wales heeft zich geplaatst mede dankzij Real Madrid-superster Gareth Bale. De wedstrijd tegen Oranje wordt gespeeld in het Cardiff City Stadium in Cardiff. De aftrap is om 19.45 uur plaatselijke tijd (20.45 uur in Nederland).

SBS6

De wedstrijd Wales – Nederland is live te zien bij SBS6. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.05 uur en de aftrap van de wedstrijd is om 20.45 uur. Bij deze wedstrijd komt het commentaar van Leo Oldenburger en is Wytse van der Goot de verslaggever ter plaatse. Jan Joost van Gangelen presenteert de uitzending en de analyses zijn in handen van Pierre van Hooijdonk.

Radio 1

De NOS doet verslag van de wedstrijd Wales – Nederland in een extra uitzending van NOS Langs op NPO Radio 1. De uitzending begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Jeroen Grueter en Arno Vermeulen. Foeke Booy zorgt voor de analyses in het programma. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Internet

Website NU.nl zendt de oefeninterland tussen Wales en Nederland live uit op Internet.
De livestream begint om 20.00 uur, drie kwartier voor de aftrap in Cardiff. Meer informatie via Nu.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.