Voetbalplaatjes Albert Heijn in opstelling FOX Sports

Dit weekeinde slaan FOX Sports en Albert Heijn de handen ineen voor een bijzondere samenwerking: In plaats van de gebruikelijke afbeeldingen worden de voetbalplaatjes van Albert Heijn gebruikt om de Eredivisie-opstellingen weer te geven. Dit gebeurt dit weekend bij alle Eredivisieduels van speelronde 18.

Winterstop voorbij

Na de winterstop wordt er dit weekeinde weer volop gevoetbald in de Eredivisie. Alle wedstrijden worden live uitgezonden op betaalzender FOX Sports. Dit weekeinde wordt er aandacht besteed aan de voetbalplaatjes spaaractie van Albert Heijn door de sportzender.

Voetbalplaatjes

Voorafgaand aan de aftrap van de wedstrijden zijn de voetbalplaatjes van Albert Heijn niet alleen op tv, maar ook op Twitter en Instagram te zien bij FOX Sports.  De speciale opstellingen zijn bij iedere wedstrijd te zien tot en met het slotstuk van speelronde 18, het duel tussen Ajax en sc Heerenveen. Deze wedstrijd wordt zondag om 16.45 uur gespeeld.

Spaaractie

Sinds twee weken kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor voetbalplaatjes van alle Eredivisieclubs. Klanten krijgen de plaatjes bij iedere tien euro aan boodschappen en bij speciale aanbiedingen. In een verzamelboek kunnen de plaatjes geplakt worden. De spaaractie loopt nog tot en met 24 februari.

Sociale media: