Voice-winnaar krijgt eenmalig radioshow op Sublime

Dennis van Aarssen, die vorige week ‘The Voice of Holland’ won, krijgt vandaag eenmalig zijn eigen radioprogramma op Sublime.

Jazzsound

De 24-jarige Dennis, die zich vanwege zijn jazzsound direct bij de funk-, soul-en jazzzender Sublime in de kijker speelde, vertelde dat hij dezelfde missie als de radiozender heeft: jazz bij een groter publiek op de radar zetten.

“Bijzonder”

Maandagochtend werd hij door presentator Sander de Heer uitgedaagd om zijn liefde voor jazz in een eigen radioshow te laten horen. Sander de Heer: “Het is zo bijzonder dat zo’n jonge vent hele bevolkingsgroepen kennis laat maken met oude crooners als Frank Sinatra.

“Te gek”

Dennis van Aarssen: “Een eigen radioshow op Sublime, dat klinkt wel heel erg te gek. Mijn baas verwacht me deze week gelukkig nog niet op kantoor. Jazz heeft gewoon iets heel bijzonders; ik kan er niet op stil blijven zitten. Het is gewoon een stukje magie.”

Luisteren

Vandaag, zondag 3 maart, hoor je eenmalig het radioprogramma van Dennis van Aarssen tussen 20.00 en 21.00 uur op Sublime. De radiozender is in Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media:

Video: