Voormalig TMF VJ Fabienne de Vries naar New Business Radio

Fabienne de Vries gaat vanaf 1 februari de presentatie verzorgen van het programma ‘Let’s Talk Business’ op zakenzender New Business Radio. De voormalig TMF VJ keert hiermee terug bij het medium waarmee zij ook haar carrière begon: radio.

Presentatie

Fabienne de Vries neemt op zakenzender New Business Radio, in wisselende presentatie met onder meer Ron Lemmens, Rick van Velthuysen en Folkert Tempelman, het programma Let’s Talk Business voor haar rekening.

Let’s Talk Business

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld.

“Oude liefde roest niet”

Fabienne de Vries: “Oude liefde roest niet zeggen ze weleens en dat geldt ook voor mijn liefde voor radio maken! Ik heb enorm veel zin om bij New Business Radio aan de slag te gaan en hiermee mijn huidige werkomgeving, de zakelijke markt, weer te combineren met media. Nadat ik met presentatie en coaching de zakelijk markt in ben gegaan, ga ik nu ook weer vanuit de zakelijke markt (radio) presenteren. Een superleuke uitdaging!”

Fabienne de Vries

Fabienne de Vries begon op jonge leeftijd haar carrière bij de lokale omroep Radio Ronde Venen (tegenwoordig RTV Ronde Venen) en had later een eigen programma op Radio 538. Vanaf haar 21ste heeft Fabienne de Vries met veel passie gewerkt voor verschillende omroepen; van muziekzender TMF tot NET 5 en van RTL 4 tot Het Gesprek.

Naast TV producties, heeft zij een radioachtergrond, heeft ze gezongen, gedanst en geacteerd en werkt zij tegenwoordig veelvuldig als presentatie en pitch coach in het bedrijfsleven.

De radiozender New Business Radio is online te beluisteren.

Sociale media: