Voorronde Champions League: OGC Nice-Ajax live op radio en televisie

Ajax speelt vanavond de eerste wedstrijd in de voorrondes van de Champions League tegen OGC Nice. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax

Het is voor de voetbalclub Ajax uit Amsterdam een zware tijd. Dit heeft alles te maken met de situatie rond teamgenoot Abdelhak Nouri, bij wie blijvende en onherstelbare hersenschade is geconstateerd.

Belangrijke wedstrijd

Vanavond moet er echter een belangrijke wedstrijd worden gespeeld door de selectie in een wedstrijd in de voorronde van de Champions League. Tegenstander is OGC Nice uit Frankrijk. Nice is de eerste horde op weg naar een plek in de groepsfase van de Champions League. OGC Nice werd vorig seizoen derde in de Franse voetbalcompetitie Ligue 1. De heenwedstrijd tussen OGC Nice en Ajax begint vanavond om 20.45 uur in de Allianz Riviera.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport zendt de wedstrijd OGC Nice-Ajax live uit. De voorbeschouwing met Jack van Gelder begint om 20.15 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. Ziggo Sport is zonder meerkosten te bekijken door alle digitale televisie abonnees van kabelaar Ziggo. Liefhebbers die geen abonnee zijn bij Ziggo kunnen de wedstrijd volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal.

Eurosport 1

Ook sportzender Eurosport 1 zendt de wedstrijd in de 3e voorronde van de UEFA Champions League uit. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur op de sportzender en het fluitsignaal is om 20.45 uur. Eurosport 1 is via vrijwel alle aanbieders te zien in het digitale basispakket. Behalve bij kabelaar Delta in Zeeland is Eurosport niet meer te zien.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel tussen OGC Nice en Ajax te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het verslag vanuit Frankrijk komt van Jeroen Elshoff, de analyses in de studio van Foeke Booy. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

De returnwedstrijd tussen Ajax en OGC Nice in Amsterdam is om woensdag 2 augustus.