Voorronde Champions League: Standard Luik-Ajax live op Ziggo Sport

De wedstrijd Standard Luik-Ajax in de derde voorronde van de Champions League is vanavond live te volgen via Ziggo Sport. Ajax-fans die geen abonnement hebben op Ziggo Sport hoeven zich geen zorgen te maken: de sportzender is voor iedereen gratis te zien vanavond.

Volgende ronde

In de tweede ronde werd de Oostenrijkse club Sturm Graz opzij gezet door de club uit Amsterdam. Vandaag moet Ajax het in een tweeluik opnemen tegen de Belgische club Standard Luik. De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in het Maurice Dufrasnestadion en begint om 20.00 uur. Zowel de uit- als thuiswedstrijd zijn live te volgen via Ziggo Sport.

Ziggo Sport

De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.30 uur. Het duel zelf begint om 20.00 uur en is voor Ziggo-klanten live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. Bij de overige providers is Ziggo Sport Select eenmalig gratis beschikbaar.

Gratis

Normaal maakt Ziggo Sport Select onderdeel uit van een premium abonnement van de sportzender Ziggo Sport Totaal. Voor de gelegenheid is de sportzender Ziggo Sport Select voor iedereen beschikbaar. Een overzicht van de kanaal nummers vind je hier.

Volgende ronde

Mocht Ajax over twee wedstrijden winnen van Standard Luik, dan speelt de club uit Amsterdam play-offs tegen de winnaar van Dynamo Kiev – Slavia Praag voor een plek in de groepsfase UEFA Champions League. De thuiswedstrijd van de play-offs is woensdag 22 augustus, de return volgt op dinsdag 28 augustus. Beide duels beginnen om 21:00 uur.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd tussen Standard Luik en Ajax vanaf 20.30 uur live te volgen via Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: