VRT’s MNM in teken van Marathonradio

Tot en met vrijdag 24 juni is er opnieuw Marathonradio te horen op de VRT-radiozender MNM.

Studie- en ontspanningstips

Drie weken aan één stuk presenteren MNM-dj’s Peter Van de Veire, Tom De Cock en – nieuw dit jaar – Julie Van den Steen een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten een hart onder de riem te steken. Met het Marathonradio Rescue Team gaat Marathonradio dit jaar ook voor de eerste keer naar buiten. Sander Gillis helpt studenten in heel Vlaanderen bij diverse problemen. Vlaamse studenten moeten de komende periode examen en eindtentamens doen.

Vuurdoop

Nieuwkomer Julie Van den Steen start vandaag, zaterdag 4 juni om 10 uur met de marthonuitzeding. Peter, Tom en Julie wisselen mekaar dag en nacht af, 21 dagen aan een stuk.

Marathonradio Rescue Team

Ook nieuw dit jaar is het Marathonradio Rescue Team. MNM-dj Sander Gillis neemt de opdracht ‘studenten steunen’ wel heel letterlijk, en trekt er op uit om studenten in heel Vlaanderen fysiek te steunen. Studenten kunnen zijn hulp vragen bij ál hun problemen. Dat kan gaan van ijsjes trakteren op een warme blokdag tot als een vip naar het meest gevreesde examen gaan of een favoriete artiest van een student op kot laten optreden. Alles kan.

Blokpunten

Net zoals de twee vorige jaren zetten MNM en Teleblok tijdens Marathonradio blokpunten op in heel Vlaanderen. Daarmee spelen ze in op de hype bij studerend Vlaanderen: samen studeren op bijzondere locaties. Op de blokpunten kunnen studenten terecht om samen te studeren, maar zijn er ook sportieve en muzikale activiteiten voor tijdens de pauzes.

VRT MNM is in Zuid-Nederland te ontvangen via FM en DAB+ (kanaal 12A), via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Meer informatie via de website van MNM.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.