VTBL krijgt nieuwe uitzendtijd op RTL 7

Het voetbalpraatprogramma VTBL is vanaf komende zondag op een nieuw tijdstip te zien op RTL 7. Dit heeft RTL bekend gemaakt.

Humberto Tan

Het voetbalpraatprogramma begon op 20 januari met haar eerste uitzending. De presentatie van het programma is in handen van Humberto Tan. Naast Tan werken ook Theo Janssen, Jimmy Flloyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans mee aan het programma. Ook Viggo Waas, Joep van Deudekom en Peter Heerschop zijn te zien in het nieuwe RTL-programma.

Nieuw tijdstip

Tot op heden was het programma elke zondagavond om 20.00 uur te zien op de ‘mannenzender’. Vanaf komende zondag is het programma te zien om 21.30 uur.
RTL hoopt met het nieuwe uitzendtijdstip meer kijkers te trekken. “De inhoud van het programma blijft hetzelfde.”, aldus het mediabedrijf. Afgelopen zaterdag was het programma eenmalig op zaterdagavond te zien. 

Andy van der Meijde

In de aflevering van komende zondag is Andy van der Meijde te gast in het programma. “We kennen Andy van der Meijde natuurlijk nog als een fantastische buitenspeler die
in het verleden uitkwam voor onder meer Ajax, FC Twente, Inter en Everton. Tegenwoordig timmert de geboren Arnhemmer aan de weg als YouTube-ster.
Daarin stappen iedere week bekende uit de voetbalwereld bij hem in de auto.“, aldus RTL in een nieuwsbericht.

Erik Pieters

Naast Andy van der Meijde verschijnt ook Erik Pieters in de uitzending van VTBL. Na 144 wedstrijden in de eredivisie en bijna 200 wedstrijden voor Stoke City is Erik
Pieters op huurbasis neergestreken in de Ligue 1 bij Amiens SC.