Wedstrijden Feyenoord, Ajax en AZ in Europa League live op radio en tv

Vanavond komen er weer drie Nederlandse clubs in actie in de UEFA Europa League. De wedstrijden van Feyenoord, Ajax en AZ Alkmaar zijn live te volgen op radio en televisie. Op televisie zullen RTL 7 en FOX Sports de wedstrijden uitzenden.

RTL7

De Europa League-avond is vanaf 18.00 uur live te volgen bij RTL 7 en wordt vanuit de studio in Hilversum gepresenteerd door Wilfred Genee, met Johan Derksen en René van der Gijp als analisten. Om 19.00 uur wordt live overgeschakeld naar Amsterdam waar Ajax de strijd aan gaat met Standard Luik. Leo Driessen voorziet de wedstrijd van live commentaar.

Na de wedstrijd in de Amsterdam Arena wordt er om 21.05 uur overgeschakeld naar de heksenketel in Turkije, waar Feyenoord het opneemt tegen Fenerbahce. De wedstrijd van Feyenoord wordt van live commentaar voorzien door Koert Westerman. De derde Nederlandse ploeg die donderdag in actie komt is AZ. Zij spelen in Rusland tegen Zenit St Petersburg. Vanaf 23.20 uur is een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd in Alkmaar te zien. Aansluitend wordt om 23.45 uur een overzicht van de samenvattingen van alle overige wedstrijden uitgezonden.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports zendt vanavond ook diverse wedstrijden uit de Europa League live uit. Op FOX Sports 1 is het schakelprogramma Studio Europa League te zien waar gedurende de avond alle hoogtepunten zijn te zien. De wedstrijd tussen Zenit en AZ wordt wel live uitgezonden door FOX Sports, vanaf 21.00 uur op FOX Sports 3. Daarnaast zijn ook de wedstrijden van Feyenoord en Ajax te zien bij de sportzender, alsmede Schalke 04 – Red Bull Salzburg en Sparta Praag – Internazionale.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn alle wedstrijden van de Nederlandse clubs vanavond live te volgen in het radioprogramma Langs de Lijn en omstreken. Het commentaar bij de wedstrijd Ajax – Standard Luik is in handen van Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff, de wedstrijd tussen Zenit en AZ wordt op de radio gebracht door Philip Kooke. Fenerbahce-Feyenoord wordt voorzien van commentaar van Andy Houtkamp. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radio

Ook de radiozender Radio Rijnmond en NH besteden vanavond aandacht aan de wedstrijden van Feyenoord, AZ en Ajax. De regionale radiozenders zijn regionaal te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.