Wedstrijden groepsfase Europa League live op radio en tv

Vandaag staat de derde speelronde in de groepsfase van de UEFA Europa League op het programma. Zowel op radio- als televisie is de Europa League live te volgen met uitgebreid aandacht voor verrichtingen van AZ, FC Groningen en Ajax.

RTL 7

Mannenzender RTL7 zendt vanavond de wedstrijden van AZ uit Alkmaar en Ajax uit Amsterdam live uit. Wilfred Genee zit in de studio voor de presentatie, de analyses zijn in handen van Johan Derksen en Wim Kieft. Om 19.00 uur trapt AZ thuis af tegen FC Augsburg voor de derde wedstrijd in de groepsfase. Na de eerste overwinning tegen Atheletic Bilbao (2 – 1) mag AZ opnieuw thuis spelen. Om 21.05 uur start Ajax tegen het Turkse Fenerbahçe. In de tweede speelronde van de groepsfase speelde Ajax tegen Molde FK. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (1 – 1). Om 23.15 uur wordt de voetbalavond afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, waaronder Slovan Liberec – FC Groningen.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports brengt op FOX Sports 1 de hele avond Studio Europa League met daarin live-flitsen van alle wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Deze uitzending duurt tot na 0.00 uur. Daarnaast zendt FOX Sports de wedstrijd tussen Slovan Liberec – FC Groningen live uit op FOX Sports 3 vanaf 21.00 uur.

Radio

Op NPO Radio 1 zijn alle wedstrijden van de Nederlandse clubs live te volgen via een extra uitzending van de NOS Langs de Lijn tussen 21.00 en 23.00 uur. Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn er flitsen te horen op NPO Radio 1 vanaf 21.00 uur is Langs de Lijn te horen op NPO Radio 1.  Commentaar bij AZ Andy Houtkamp, bij Groningen Frank Wielaert. Arman Avsaroglu doet verslag van de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Ajax. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ook Radio Noord doet live verslag van de wedstrijd tussen Slovan Liberec – FC Groningen. De uitzending van FC Groningen live start om 20.30 uur Elwin Baas en Henk Elderman doen integraal verslag van de ontmoeting tussen Slovan Liberec – FC Groningen. De uitzending wordt gepresenteerd door Pieter de Hart, hij wordt terzijde gestaan door analist Barend Beltman. Radio Noord is de provincie Groningen te ontvangen via de FM op 97.5 MHz, in heel Oost Nederland via DAB+, vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.