Voetbal: Heracles en AZ in Europa League live op radio en televisie

Vanavond spelen Heracles uit Almelo en AZ uit Alkmaar hun wedstrijden in de voorronde van de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en televisie.

Primeur voor Heracles

Heracles Almelo trapt vanavond om 18.45 uur voor eigen publiek af voor het allereerste officiële Europese duel ooit uit de clubgeschiedenis. Het elftal van trainer John Stegeman ontvangt FC Arouca in de derde voorronde van de Europa League.

AZ

AZ uit Alkmaar neemt het donderdagavond vanaf 20.45 op tegen PAS Giannina, een Griekse club die debuteert in de Europa League. Als Heracles en AZ hun tegenstanders over twee duels verslaan dan kwalificeren ze zich voor de play-offs, waarin een plaats in de groepsfase van de Europa League kan worden veilig gesteld.

Televisie

Beide wedstrijden zijn live te volgen via betaalzender FOX Sports. Om 18.00 uur start op FOX Sports 1 het programma Studio Europa League. Om 18.45 uur is op dit kanaal ook de wedstrijd Heracles Almelo – FC Arouca te zien. Om 20.45 uur is op de zender vervolgens de wedstrijd tussen AZ en PAS Giannina.

Radio

Via NPO Radio 1 zijn in het programma Sportzomer 2016 beide wedstrijden live te volgen op de radio. Het commentaar bij de wedstrijd Heracles-FC Arouca is in handen van Arman Avsaroglu. Andy Houtkamp doet het verslag bij de wedstrijd AZ-PAS Giannina. De centrale presentatie is in handen van Margje Fikse en Ronald Boot. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale omroep

RTV Oost doet vanavond vanaf 18.45 uur live verslag van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Arouca. Radio Oost is te ontvangen in de provincie Overijssel op FM, DAB+ en landelijk via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. Daarnaast houdt RTV Oost een liveblog bij op haar website.

Radio NH doet vanaf 20.45 uur live verslag van de wedstrijd tussen AZ en PAS Giannina. Radio NH is in Noord-Holland te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.