Week van de Jaren 60 van start op NPO Radio 5

Op de publieke radiozender NPO Radio 5 staan tot en met vrijdag 27 januari de jaren 60 centraal in de ‘Week van de Jaren 60’. Tijdens deze themaweek heeft iedere dag een ander thema. Thema’s zijn onder andere ‘Radio en tv in de Jaren 60’ en ‘Vernieuwingen in de Jaren 60’. De week wordt afgesloten met de Top 200 van de Jaren 60.

Thema’s

Vandaag, zaterdag 21 januari, staan radio en televisie uit de Jaren 60 centraal op de radiozender. Daarnaast staan de komende dagen de thema’s mode, summer of love, sport, nederpop en vernieuwing centraal. Bij al deze thema’s wordt natuurlijk teruggeblikt op de jaren 60.

Top 200

De week wordt vrijdag 27 januari aanstaande afgesloten met de Top 200 van de Jaren 60. Deze wordt van 8 tot 20 uur uitgezonden op de radiozender. Luisteraars konden tot donderdag stemmen voor deze lijst. Aanstaande vrijdag is het resultaat te horen.

Luisteren

NPO Radio 5 is te ontvangen via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Meer informatie over de Week van de Jaren 60 is te vinden op de website van de publieke radiozender.