De Week van de Lokale Omroep van start

Tot en met 10 juni 2016 organiseert de OLON ‘De Week van de Lokale Omroep’. Het thema voor dit jaar is vernieuwing van/in de (lokale) media en lokale omroep als dé kweekvijver van talent. De OLON, de overkoepelende organisatie van lokale omroepen in Nederland, organiseert de week elk jaar. Aanstaande vrijdag, 10 juni, wordt de week afgesloten met onder andere de bekendmaking van de winnaars van de Lokale Omroep Awards in Beeld en Geluid te Hilversum.

Deuren lokale omroepen open

Dit weekeinde, zaterdag 4 en zondag 5 juni, zetten een aantal lokale omroepen in Nederland hun deuren open voor het publiek. Een overzicht van de deelnemende lokale omroepen dit jaar is te vinden via de website van de OLON

Workshops en meer

Daarnaast worden er komende week door de OLON diverse workshops georganiseerd. Zo organiseert de organisatie op maandag 6 juni een rondleiding door de tentoonstelling ’50 jaar 3FM’ in Beeld en Geluid in Hilversum, exclusief voor lokale omroepmedewerkers. Op donderdag 8 juni vinden er diverse workshops plaats. Op vrijdag 10 juni wordt de week afgesloten met onder andere het OLON/NLPO congres “Trends en ontwikkelingen in de (lokale) journalistiek”. Om 17.00 uur start de uitreiking van de Lokale Omroep Awards. Dan wordt onder andere bekend gemaakt welke omroep zich het komende jaar lokale omroep van het jaar mag noemen.

Meer informatie over de week van de lokale omroep is te vinden via de website van de OLON.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.