Week van de Lokale Omroep wordt verplaatst naar september

Volgend jaar zal de Week van de Lokale Omroep niet gehouden worden in juni maar in september. Dit heeft de OLON, de organisatie van lokale omroepen in Nederland, bekend gemaakt.

Lokale omroepen in de schijnwerpers

In de Week van de Lokale Omroep staat de lokale omroep in Nederland in de schijnwerpers. Er worden workshops georganiseerd en diverse lokale omroepen stellen hun studio een aantal dagen open voor het publiek. De week wordt afgesloten met de uitreiking van de zogenaamde OLON Awards. Hierbij worden de beste presentatoren, presentatrices, medewerkers, programma’s en lokale omroep zelf bekend gemaakt.

September

In 2017 wordt de Week van de Lokale Omroep niet georganiseerd in de maand juni maar drie maanden later: in september. De week sluit dan aan bij de zogenaamde ‘Dutch Media Week’ en duurt van 6 tot en met 13 september. In deze week worden er verschillende activiteiten, kennissessies, experimenten en innovaties georganiseerd over alle facetten van (lokale) media, aldus de OLON. De Dutch Media Week is een nieuw evenement dat dit jaar voor het eerst werd gehouden in de mediastad Hilversum.

OLON Awards

Ook de uitreiking van OLON Awards verhuist van datum. De Lokale Omroep Awards worden in 2017 uitgereikt op zaterdag 9 september tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum. De inschrijving opent begin januari 2017. Nieuw in 2017 is dat de categorieën worden verruimd zodat ook de nieuwste content en kanalen een prominente plek hebben, aldus de OLON.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.