‘Week van het Vinyl’ bij Radio Oost

De regionale radiozender Radio Oost staat deze week geheel in teken van de ‘Week van het Vinyl’. De radiozender draait evergreens en er zijn prijzen te winnen. De week duurt tot en met 8 november. De hele week kun je op Radio Oost luisteren naar de mooiste evergreens uit de jaren 30 tot 80 en hoor je muziek op en wetenswaardigheden over vinyl.

Terug in de tijd…

In de ‘Week van het vinyl’ gaan de programma’s van Radio Oost terug naar de tijd van de eerste singels. “De hele week draaien we de mooiste evergreens en natuurlijk zijn we op zoek naar jouw herinneringen en verhalen.”, aldus Radio Oost. Verslaggever Oene Loonstra trekt met een retro platenspeler door de provincie waarop de favoriete vinylplaatjes van luisteraars gedraaid kunnen worden.

Verzoekjes

Luisteraars kunnen ook een bezoek brengen aan de studio van Radio Oost met hun favoriete vinylplaatje. Dit kan elke werkdag van 09.00 – 12.00 uur  en van 13.00 – 16.00 uur aan de Hazenweg 25 in Hengelo. Daarnaast wordt er elke dag het spelletje ‘laat-maar-hangen-quiz’ gespeeld waarbij mooie prijzen zijn te winnen.

Radio Oost

Radio Oost is in de provincie Overijssel te ontvangen via FM, in heel Oost Nederland via DAB+ (kanaal 6B), diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.