Weekeinde gratis FOX Sports Eredivisie bij Stichting Kabeltelevisie Pijnacker

Alle abonnees met digitale televisie bij Stichting Kabeltelevisie Pijnacker (SKP) kunnen komend weekeinde gratis kijken naar FOX Sports Eredivisie. De kabelaar uit Pijnacker geeft alle drie de zenders van de sportzender gratis door.

Laatste speelronde

Komend weekend wordt de Eredivisie officieel afgesloten in de 34e speelronde. Als cadeautje van SKP zit u als abonnee op de eerste rij, want alle zenders van FOX Sports Eredivisie staan open van vrijdagavond tot en met zondagavond. Zo kijkt u gratis en onbeperkt.”, aldus de aanbieder.

Wedstrijden

Abonnees kunnen kijken zo kijken naar de wedstrijden AZ – PEC Zwolle, PSV – FC Groningen, maar ook Roda JC – ADO en SC Heerenveen – Feyenoord. Zondagmiddag wordt op FOX Sports Eredivisie 1 een schakelprogramma uitgezonden. De kanalen van FOX Sports Eredivisie zijn te vinden op 269, 271 en 273. FOX Sports Eredivisie 1 wordt in HD-kwaliteit aangeboden via kanaal 469.

BBC Entertainment zender van de maand

In de gehele maand mei is BBC Entertainment de zogenaamde zender van de maand bij SKP. Normaal maakt deze televisiezender onderdeel uit van het Premium Pakket (9,50 euro per maand). De zender is in de maand mei voor alle abonnees te zien via kanaal 13 (Showroomkanaal).

Sociale media: