Wilfred Genee maakt podcastserie voor Radio Veronica: Littekens

Wilfred Genee gaat voor de nieuwe podcastserie van Radio Veronica ‘Littekens’ in gesprek met bekende Nederlanders over hun littekens en het verhaal daarachter.

Diverse bekende Nederlanders

Onder anderen Catherine Keyl, Jan Roos, Cees Geel, Anita Witzier en Eddy Zoey spreken met Wilfred Genee over hun zichtbare en onzichtbare littekens. De eerste aflevering wordt aanstaande donderdag gelanceerd. ‘Littekens’ is exclusief te beluisteren op JUKE.nl en via de app van JUKE en te zien op radioveronica.nl, veronicainside.nl en YouTube.

“Verhalen achter de littekens”

Wilfred Genee over zijn nieuwe podcastserie: “Iedereen heeft wel een litteken, dat kan fysiek zichtbaar zijn of zijn achtergebleven op de ziel. Ik ben benieuwd naar de verhalen achter die littekens. Dit zijn vaak mooie, bijzondere en ontroerende verhalen. We leren een hele andere kant van de bekende Nederlander kennen en dat vind ik bijzonder.

Catherine Keyl is eerste gast

Presentatrice Catherine Keyl is de eerste gast. De aflevering is vanaf donderdag 12 december 13:00 uur te beluisteren op JUKE en te zien via de site en app van Radio Veronica, Veronica Inside en YouTube. De volgende aflevering wordt de donderdag daarop gepubliceerd. Iedere aflevering duurt ongeveer drie kwartier.