Willem van Hanegem te gast in Voetbal Inside op RTL 7

(update) Vanavond is oud-voetballer Willem van Hanegem te gast in het praatprogramma Voetbal Inside op RTL 7. Van Hanegem is te gast naar aanleiding van het verschijnen van een boek over de voormalig voetballer van Feyenoord: ‘Buitenkant Links’.

50 jaar topvoetbal

Dit boek is geschreven door Frans van den Nieuwenhof. Het boek wordt uitgegeven door de uitgeverij Voetbal Inside. Het boek staat bol van verhalen over 50 jaar topvoetbal door de ogen van de onnavolgbare Van Hanegem die de bijnaam ‘De Kromme’ heeft.

Oude Luxor

Het boek ‘Buitenkant Links’ werd een aantal weken geleden officieel gepresenteerd in het Rotterdamse theater Oude Luxor middels een theatervoorstelling. De show werd gepresenteerd door Bart Nolles. Behalve Van Hanegem en de auteur van het boek, Frans van den Nieuwenhof, kwamen ook Nico Dijkshoorn, Michel van Egmond en Mikos Gouka in de voorstelling aan bod. Een compilatie van deze theatervoorstelling is te zien op de website van RTV Rijnmond.

Transfer

In de uitzending zal naast het boek van ‘De Kromme’ hoogstwaarschijnlijk ook stil staan bij de transfer van het presentatie-trio van Voetbal Inside van RTL Nederland naar Talpa. Het programma zal onder een andere naam terugkeren in het nieuwe voetbalseizoen op Veronica met vaste presentatoren Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen.

Update 20:35 uur: Willem van Hanegem is vanavond niet te gast tijdens Voetbal Inside. Volgens Johan Derksen had Van Hanegem er “geen goed gevoel over”.