Wim Kieft weer tafelgast bij voetbalprogramma Veronica Inside

Ex-voetballer Wim Kieft zal vrijdag 2 november weer aanschuiven bij het voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Kieft komt in zijn programma praten over zijn nieuwe boek. Het gaat om een eenmalige terugkeer van de voetbalanalist in het voetbalpraatprogramma.

Analyticus

De voetbalanalyticus Wim Kieft was in de voorganger van het programma Veronica Inside, Voetbal Inside, een vaste tafelgast in het voetbalpraat programma. Kieft koos er echter voor om een exclusief contract af te sluiten bij sportzender Ziggo Sport. Wim Kieft doet bij deze sportzender analyses bij voetbalwedstrijden en is vaste tafelgast in het praatprogramma Rondo op Ziggo Sport.

Nieuw boek

Kieft is vandaag, vrijdag 2 november, echter weer te zien in het voetbalpraatprogramma Veronica Inside. De ex-voetballer komt vrijdag praten over zijn nieuwe boek dat over hem geschreven: De Terugkeer. De Terugkeer is het tweede boek over de voetballer na zijn eerste bestseller ‘Kieft’ uit 2014. Ook dit nieuwe boek is geschreven door Michel van Egmond. In het boek ‘Wim Kieft – De terugkeer’ schrijft Michel Egmond over hoe Kieft de confrontatie met zijn eigen geschiedenis opnieuw aangaat.

JUKE

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om de uitzendingen van Veronica Inside als een podcast terug te luisteren via de streamingdienst JUKE. Deze streamingdienst is opgezet door Talpa Network en de Mediamarkt en moet het Nederlandse alternatief worden voor de streamingdienst Spotify.

De uitzending van Veronica Inside met Wim Kieft is aanstaande vrijdag, 2 november, vanaf 20.30 uur te zien op Veronica. De uitzending is daarna terug te zien via onder andere de on-demand-dienst Kijk.

Sociale media: