WK Darts in aantocht: RTL7 Darts Radio van start

Aanstaande donderdag begint het WK Darts van dartsbond PDC. Vandaag gaat RTL7 Darts Radio al van start.

WK

Het WK darts van dartsbond PDC wordt vanaf donderdag 13 december tot en met dinsdag 1 januari 2019 gehouden in ‘Ally Pally’ te London. Ook dit jaar doen er weer diverse Nederlanders mee zoals natuurlijk Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Maar ook darters als Vincent van der Voort, Jan Dekker, Benito van de Pas en Jelle Klaasen doen mee. In totaal zullen er 13 landgenoten aan de oche verschijnen.

RTL7 Darts Radio

RTL7 zal het toernooi live uitzenden op televisie vanaf donderdag 13 december aanstaande. Het toernooi zal echter niet alleen op televisie te volgen zijn maar ook weer via RTL7 Darts Radio. Het is voor het derde jaar dat RTL7 Darts Radio is te horen. Wegens succes keert dit pop-up internetradiostation ook dit jaar weer terug.

Samenwerking

De radiozender is een samenwerkingsverband tussen RTL en YPCA De Radiofabriek. YPCA De Radiofabriek is het bedrijf achter de radiozenders AllSports Radio, Traffic Radio en New Business Radio.

Live

Via het digitale radiostation zijn alle wedstrijden van het WK Darts te live volgen, maar ook de analyses vanuit de studio en de interviews die Arjan van der Giessen afneemt in Engeland. Buiten de wedstrijden om is er onafgebroken muziek voor mannen met elk heel uur een nieuwsblok.

Luisteren

RTL7 Darts Radio is vanaf nu te horen via de website van RTL7darts. Vanaf donderdag 13 december gaat het toernooi van start op televisie en is live te volgen op RTL7 en dus RTL7 Darts Radio mee.

Openingsdag op RTL Z

Overigens is de eerste dag, donderdag 13 december, van het WK niet te volgen op RTL7 maar op RTL Z. Op RTL 7 wordt namelijk donderdagavond het voetbal uit de Europa League uitgezonden.

Sociale media: