WK Darts: “Oranje halve finale” Van Gerwen – Van Barneveld live op RTL 7

De halve finale op PDC WK Darts 2017 tussen de Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld is vanavond live te zien op RTL 7. RTL 7 zendt daarnaast ook de andere halve finale uit tussen Gary Anderson en Peter Wright live uit.

Kwartfinale

In de kwartfinales wist Michael van Gerwen met 5-1 te winnen van Daryl Gurney. Raymond van Barneveld wist in zijn kwartfinale met 5-3 te winnen van zijn grote concurrent Phil Taylor. Beide Nederlanders ontmoeten elkaar vanavond in de halve finale in Alexandra Palace in London.

Finale

Van Gerwen of Van Barneveld stuiten in de finale op regerend wereldkampioen Gary Anderson of Peter Wright, allebei afkomstig uit Schotland. Deze finale wordt maandagavond, 2 januari, gespeeld. De winnaar van de finale gaat met 350.000 Britse Ponden aan de prijzengeld naar huis. In totaal wordt er tijdens het WK Darts van dartsbond PDC met dan 1,5 miljoen aan Britse ponden verdeeld.

Wedstrijd

RTL 7 zendt beide halve finales vanavond live uit. De uitzending van RTL 7 Darts begint om 20.00 uur. De wedstrijden zullen van commentaar worden voorzien door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper.

De wedstrijd is ook te zien via een betaalde livestream op de website van RTL 7 Darts. Daarnaast is de wedstrijd ook te volgen via RTL 7 Dartsradio.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.