WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Luxemburg live op radio, tv en Internet

De kwalificatiewedstrijd Nederland-Luxemburg voor het wereldkampioenschap voetbal in Rusland is vanavond live te volgen via radio, televisie en Internet.

Dick Advocaat

De wedstrijd tussen Nederland en Luxemburg wordt vanavond gespeeld in de Kuip te Rotterdam, de bal begint om 20.45 uur te rollen. Het is de eerste wedstrijd van Oranje waar Dick Advocaat namens Nederland weer op de bank zit als coach. Na het drama in Bulgarije moet Oranje winnen om kans te maken op het WK 2018 in Rusland.

Het Nederlands elftal speelde 17 keer eerder tegen Luxemburg. 14 keer won Oranje, een keer speelde het gelijk en twee keer was Luxemburg te sterk. Saillant detail is dat Luxemburg twee keer won in de Kuip,

Televisie

De wedstrijd wordt vanavond live uitgezonden door de NOS op NPO 3. De uitzending begint om 20.00 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien op de televisiezender.

Radio

Op de radio is de wedstrijd Nederland-Luxemburg te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het commentaar vanuit de Kuip te Rotterdam komt van Arno Vermeulen en Jeroen Grueter. In de studio zit Robert Maaskant voor de analyses. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Internet

Via Internet is de wedstrijd te volgen via een livestream op NOS.nl.