Zendschip de Norderney bijna klaar voor evenementen

NorderneyHet voormalige zendschip van Radio Veronica, De Norderney wordt in Amsterdam gebruiksklaar gemaakt voor evenementen.

Het zendschip is een aantal weken geleden van Groningen naar Amsterdam verplaatst. De afgelopen weken is het schip verder gebruiksklaar gemaakt op haar nieuwe locatie: NDSM-Pier 1 in Amsterdam.

Het schip doet vanaf 6 december onder meer dienst als mediacafé en evenementenlocatie. Straks kunnen bezoekers er terecht om wat te eten, maar ook voor muziek, theater en andere evenementen. Momenteel wordt de laatste hand aan het schip gelegd, op vrijdag 6 december gaat het open.

Radiomiddag
Op vrijdagavond 6 december is het openingsfeest op het gerenoveerde zendschip: ‘SCHIPBREUK!. Op zaterdagmiddag 7 december (13.00 tot 17.00 uur) vindt er op het schip een radiomiddag plaats. De entree van dit evenement is gratis. Tijdens deze middag zenden zowel 192Radio als Radio Extra Gold live uit vanaf het zendschip.

Mediacafe
Naast evenementen is het ook mogelijk om te eten en te drinken op het schip. Het zendschip beschikt namelijk over een ‘Mediacafe’. Dit cafe is elke dag geopend van 10.00 – 19.30 uur.

Nieuwe website
De organisatie achter het zendschip De Norderney hebben ook een nieuwe website in gebruik genomen. Het resulaat is te vinden via: http://www.veronicazendschip.nl/amsterdam Via deze website is het ook mogelijk om donateur te worden van het zendschip.