Ziggo Mobiel biedt 4G-abonnementen voor consumenten aan

Kabelaar Ziggo biedt sinds vandaag data-abonnementen met 4G-snelheden aan voor klanten van Ziggo Mobiel. Voorheen waren deze abonnementen alleen beschikbaar voor de zakelijke klanten van Ziggo Mobiel. Ziggo maakt voor haar Ziggo Mobiel-dienst gebruik van het mobiele netwerk van Vodafone.

4G snelheden

Met ingang van vandaag biedt Ziggo de abonnementsvormen Voldoende 4G, Ruim 4G, Enorm 4G en Mobiel Familie 4G aan met databundels variërend van 300 MB tot 6000 MB. Bij deze nieuwe Sim-Only abonnementen wordt nu een snelheid geleverd tot maximaal 50 Mbps upload en ongeveer 225 Mbps downloadsnelheid via 4G-netwerk van Vodafone in plaats van 14,4 Mbps op basis van het 3G-netwerk van Vodafone. Als de bundellimiet is bereikt, gaat de snelheid terug naar 64/32 Kbps. Abonnees van Ziggo-mobiel kunnen bij het overschrijden van de datalimiet er voor kiezen om tegen betaling de hoge snelheid te blijven gebruiken voor 0,025 euro per MB.

Onbeperkt aantal SMS-berichten

Daarnaast zijn alle mobiele abonnementen nu inclusief een onbeperkt aantal SMS-berichten en het sturen van een SMS-bericht vanuit een EU-land naar Nederland is gratis. Daarnaast is het met de nieuwe Ziggo-mobiel abonnement mogelijk om in de EU te bellen naar Nederlandse nummers vanuit de bundel, zonder roaming-kosten te betalen. Ziggo Mobiel is beschikbaar voor afnemers van vaste diensten van Ziggo waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van de Ziggo Wifispots.

Peter Dorr, Vice President Marketing en Sales van Ziggo zegt: “We willen allemaal snelle, betrouwbare mobiele communicatie in binnen en buitenland met duidelijkheid over de kosten. Kosten mogen natuurlijk geen struikelblok zijn. Daarom komt Ziggo met vier nieuwe sim only abonnementen waarbij alle Ziggo klanten in de EU voordelig mobiel kunnen bellen en sms’en.”

Zakelijke abonnementen ook vernieuwd

Ook de zakelijke abonnementen van Ziggo Mobiel zijn per vandaag aangepast. Alle nieuwe abonnementen hebben standaard 4G, minimaal 40 % meer data dan de bestaande abonnementen en binnen de EU onbeperkt sms-en naar Nederlandse nummers. Een overzicht van de nieuwe abonnementen is hier te vinden.

“Ziggo in de race voor overname T-Mobile”

Vorige week werd bekend dat Deutsche Telekom haar Nederlandse activiteiten van mobiele provider T-mobile in de etalage heeft gezet. De opbrengst van de verkoop zou het Duitse telecombedrijf in staat stellen zijn schuldenlast terug te dringen en zijn positie in de Verenigde Staen te versterken. Analisten houden er rekening mee dat Liberty Global, eigenaar van Ziggo, de diensten van T-mobile in Nederland wel eens zou kunnen overnemen. Ziggo beschikt dan naast een kabelnetwerk ook over een eigen mobiel-netwerk waarmee het zogenaamde 4-in-1-diensten kan verkopen.

Alle nieuwe abonnementen van Ziggo Mobiel zijn te vinden via de website van Ziggo.

Overzicht nieuwe abonnementsvormen voor Ziggo Mobiel / consumenten:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.