Ziggo breidt aanbod van series Movies & Series (XL) uit

Kabelaar Ziggo voegt in de maand mei weer een aantal nieuwe series toe aan haar aanvullende on-demand-pakket Movies & Series (XL).

Documentaire Game of Thrones

Voor fans van Game of Thrones neemt Ziggo met de documentaire Game of Thrones: The Last Watch afscheid van deze serie. Dit kijkje achter de schermen van de Britse Jeanie Finlay over ‘the making of’ van seizoen 8 is vanaf 27 mei te zien, een week na de allerlaatste aflevering van Game of Thrones via Ziggo Movies & Series (X)L.

Big Little Lies

Vanaf mei is ook het tweede seizoen te zien van de HBO-serie Big Little Lies. In dit seizoen zijn rollen weggelegd voor Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley en Laura Dern en Meryl Streep.

Counterpart

In mei worden ook de exclusieve series Counterpart en The Enemy Within toegevoegd aan het aanbod. De spionagethriller Counterpart volgt Howard Silk, een medewerker in een VN spionage agentschap in Berlijn, die wordt meegezogen in een duistere wereld van intriges, gevaar en bedrog.

In de drama-serie The Enemy Within uit 2019 met Jennifer Carpenter (o.a. bekend van Dexter) doet FBI-agent Will Keaton (Morris Chestnut) een beroep op de beruchtste verrader uit de Amerikaanse geschiedenis om een spion te helpen vangen.

Meer informatie over het aanbod van Ziggo Movies & Series (X)L vind je hier.

Video: