Ziggo breidt XITE Music uit met song-informatie

Sinds deze week heeft kabelaar Ziggo de non-stop muziekkanalen van XITE Music uitgebreid met song-informatie. Het ontbreken van deze informatie was een veel gehoorde klacht over de non-stop muziekzenders van XITE Music.

Exclusief voor Ziggo

Sinds 1 april zijn er veertig non-stop muziekkanalen van XITE Music te beluisteren via het digitale radiopakket van kabelaar Ziggo. De zenders vervingen per 1 april van dit jaar de non-stop muziekkanalen van Stingray Music. Volgens de kabelaar zouden de kanalen van XITE beter aansluiten op de wensen van de klanten van Ziggo.

Informatie

Een veel gehoorde klacht bij de start van de nieuwe non-stop muziekkanalen was het ontbreken van song-informatie over de gespeelde nummers. In tegenstelling tot de non-stop muziekkanalen van Stingray was deze informatie tot op heden niet beschikbaar bij XITE Music. Deze informatie is sinds deze week alsnog toegevoegd aan het netwerk van Ziggo.

Via de informatie-knop van de digitale ontvanger waar normaal te zien is welk tv-programma er bezig is kan nu worden gezien welke artiest er te beluisteren is en het muzieknummer dat gespeeld wordt. Daarnaast is te zien van welk album het muzieknummer afkomstig is. Ook kan informatie over het volgende muziekstuk worden bekeken.

Beschikbaar

De veertig radiokanalen van XITE Music zijn voor alle abonnees van Ziggo die beschikken over digitale televisie met een smartcard beschikbaar vanaf kanaal 863.