Ziggo Go app uitgebreid met Turkse zenders

Vandaag voegt kabelaar Ziggo negen Turkse zenders toe aan de Ziggo Go app. Dit bericht de kabelaar in een persbericht.

Twee manieren

Door het toevoegen van de zenders aan de Ziggo Go app kunnen klanten die geabonneerd zijn op het Turkse zenderpakket nu op twee manieren kijken: gewoon via de televisie en via de Ziggo Go app op een tablet of smartphone in en om het huis.

Aanbod

De commerciële zenders ATV Avrupa, Euro Star, Show TV, TV 8 en TRT-1 zijn toegevoegd aan de app, net als TRT-Cocuk, het bekende kinderkanaal en de populaire muziekzender TRT-Musik.

Euro Star verzorgt nieuws en verschillende sportactiviteiten en Euro D biedt entertainment, nieuws en series en is daarmee de best bekeken zender onder de Turkse bevolking in Europa. TV 8 is een entertainmentkanaal met kijkcijferhits zoals The Voice of Turkije (O Ses Turkiya), Turkije Got Talent (Yetenek Sizsiniz) en Heel Turkije Bakt (Ütopya, Ver Firina). Show TV is bekend om z’n populaire Turkse series en Habertürk is een dagelijkse nieuwszender en biedt ook documentaires en educatie.

Aanpassingen

Vorig jaar zijn er door de kabelaar nog diverse aanpassingen doorgevoerd in het aanbod van het Turkse tv-pakket. 

Chromecast en AirPlay

Sinds eind juni is het via Chromecast en AirPlay ook mogelijk om alle populaire series en films (uit het Movies & Series pakket) gemakkelijk te streamen van een smartphone of tablet naar het televisiescherm.

Voor een overzicht van de toegevoegde zenders per 17 juli op de Ziggo Go app klik hier.